Automaatiokillan kahviarpajaiset!

Karttaa ei ole saatavissa

Aika
Date(s) - 26.3.2014–9.4.2014
00:00

Kategoria


Automaatiokillan kahviryhmän ilosanoman levittämiseksi Kilta järjestää jäsenilleen Kahviarpajaiset! Palkintona siis 20 mukillista kahvia automaatiokillan piikkiin! Arvontaan osallistutaan tämän sivun alareunassa. Osallistuminen vaatii rekisteröitymisen killan sivuille, mikä osoittaa samalla myös liittymisen itse Kiltaan! Jos et ole vielä rekisteröitynyt, rullaa sivu alas, klikkaa ”register”, täytä kentät ja avot!

Arvonta suoritetaan tiistaina 8.4.2014. Onnettarena toimii http://www.random.org/.

 

Kahviryhmähän toimii siis siten, että jokainen automaation opiskelija voi halutessaan liittyä ryhmään automaatiokillan toimistolla laittamalla nimensä seinällä olevaan kahviryhmä-listaan ja maksamalla 5 € kertamaksun, jolla lunastaa itselleen 20 mukillista kahvia killan keittimestä kulutettavaksi. Jokainen kulutettu kahvikuppi merkataan tukkimiehen kirjanpidolla listaan ja 20 mukillisen jälkeen maksetaan uusi 5€.

Kahvia saa siis jokainen ryhmän jäsen keittää silloin kun itsestä siltä tuntuu, kunhan muistaa huolehtia pannun huuhtelusta ja suodatinpussin roskiin laittamisesta keittämisen jälkeen.

Onnea arvontaan!

Bookings

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu. (Oletko kirjautunut sisään?)

Vastaa