Benderin maisemagrillaus 2015

Kartta latautuu...

Aika
Date(s) - 21.10.2015
17:00

Sijainti
Jätemäki

Kategoria


Loputtomat portaatAutomaatiokilta järjestää perinteisen Benderin maisemagrillauksen jättärin huipulla keskiviikkona 21.10. klo 17.00 alkaen. Ennakkoon ilmoittautuneille kiltalaisille olutta ja makkaraa (ja sinappia ja ketsuppia). Olutta ei ole loputtomasti, joten janoisimmat tajuavat tuoda omat juomansa. Luvassa on lämmin, mutta tuulinen tunnelma, joten varustaudu sään mukaan.

Jatkopaikka päätetään illan edetessä.

Ennakkoon ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevalla lomakkeella! (Rekisteröidy, jos et ole jo rekisteröitynyt, jotta pääset ilmoittautumaan.) Tarjoilu koskee vain ennakkoilmottautuneita kiltalaisia, mutta paikalle voi tulla myös ilmottautumatta.

Lopullinen tarjoilu määritetään osallistuneiden perusteella. Ilmoittautumiset tapahtumapäivään klo 12 mennessä, mutta aikaisemminkin saa lomakkeen ruksia!

Huom. Säävarauksella! Mikäli keskiviikoksi luvataan luonnonkatastrofia tai terrori-iskuja, perumme tapahtuman ilmoittamalla nettisivuilla, sähköpostitse sekä facebookissa. Rakennusalueen aiheuttaman tiekatkoksen vuoksi, alla suositellut kävelyreitit á la Paint.

Maisemagrillireitit

 

Bookings

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu. (Oletko kirjautunut sisään?)