Lukuvuoden päättäjäiset Vartiosaaressa

Kartta latautuu...

Aika
Date(s) - 15.5.2014–16.5.2014
17:00–14:00

Sijainti
Vådötorp

Kategoria


Automaatiokilta järjestää jälleen perinteiset lukuvuoden päättäjäiset Helsingin insinöörien huvilalla Vartiosaaressa 15.5.2014. Ohjelmaan kuuluu rentoa illanviettoa saunomisen, grillauksen ja yleisen oleskelun merkeissä. Kilta huolehtii illan tarjoilusta, joten rentoa meininkiä on varmasti luvassa!

Lisätietoa huvilasta Helsingin insinöörien nettisivuilta.

Kuten tavallista, tämäkään tapahtuma ei maksa osallistujille penniäkään! Järjestä vain itsellesi kyyditys osoitteeseen Reposalmentie 1 (”Julkisilla liikennevälineillä Reposalmeen pääsee Herttoniemestä busseilla Nro 88 ja 89.”) niin soudamme sinut tavaroinesi salmen yli saareen. Mukaan tarvitset lähinnä pyyhkeen ja makuupussin tai lakanat.

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tyyliin tämän sivun alareunassa. Huvilassa on 16 vuodepaikkaa + vielä vahvistamaton määrä kenttäsänkyjä. Toki voit myös nukkua lattialla! Sänkypaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Edit: Kenttäsänkyjä on käytettävissä 2 kappaletta, lopuille tarjolla lattiatilaa.

Tarjoiluun kuuluu reippaasti virvokkeita illalle, mikäli kuitenkin koet tarvitsevasi enemmän niin ota ihmeessä omia virvokkeita mukaan. Mikäli koet syöväsi enemmän illan mittaan tai aamiaista seuraavana aamuna, niin ota ihmeessä omaa murkinaa mukaan. Emme ole myöskään unohtaneet erikoisruokavalioita, vaan ilmoitamme tässä ja nyt ettemme ole varautuneet mitenkään erikoisruokavalioihin =)

Bookings

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu. (Oletko kirjautunut sisään?)

Vastaa