Lukuvuoden päättäjäiset Vartiosaaressa

Kartta latautuu...

Aika
Date(s) - 15.5.2015–16.5.2015
17:00–14:00

Sijainti
Vådötorp

Kategoria


Automaatiokilta järjestää jälleen perinteiset lukuvuoden päättäjäiset Helsingin insinöörien huvilalla Vartiosaaressa pe 15.5.2015. Ohjelmaan kuuluu rentoa illanviettoa saunomisen, grillauksen ja yleisen oleskelun merkeissä. Kilta huolehtii illan tarjoilusta, joten rentoa meininkiä on varmasti luvassa!

Lisätietoa huvilasta Helsingin insinöörien nettisivuilta.

Kuten tavallista, tämäkään tapahtuma ei maksa osallistujille penniäkään! Järjestä vain itsesi paikalle, niin soudamme sinut tavaroinesi salmen yli saareen. Kokoonnumme n. klo 17 Laajasalon Supermarketin pihalla, osoitteessaYliskyläntie 3, (Julkisilla liikennevälineillä paikalle pääsee Herttoniemestä busseilla nro 88 ja 89) josta jatkamme n. 1 km:n päähän veneelle. Saareen pääsee myös Hakaniemestä venetaksilla klo 17 (hinta 7 €).

Mukaan tarvitset lähinnä pyyhkeen, makuupussin tai lakanat ja eväät. Voit lisätä varmuuden vuoksi puhelinnumerosi profiiliisi sivun yläkulman Edit My Profile -napista Contact Info | Phone -kohtaan. Muista myös pukeutua kelin mukaan! Yritä tulla ajoissa paikalle, sillä saareen ja sieltä pois pääsee vain veneellä. Jos kuitenkin saavut myöhässä tai et löydä perille, soita johonkin seuraavista numeroista:

  • 040 556 78 87 / Mikko
  • 040 741 22 33 / Juuso
  • 040 823 67 28 / Jarkko

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tyyliin tämän sivun alareunassa. Huvilassa on 16 vuodepaikkaa ja 2 kenttäsänkyä. Toki voit myös nukkua lattialla tai käydä vain piipahtamassa! Sänkypaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoiluun kuuluu reippaasti virvokkeita illalle, mikäli kuitenkin koet tarvitsevasi enemmän niin ota ihmeessä omia virvokkeita mukaan. Rannassa on grilli, mökissä mikro ja liesi, jos omia eväitä haluaa ottaa mukaan. Kilta tarjoaa grillimakkarat!

Bookings

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu. (Oletko kirjautunut sisään?)

Vastaa