Lukuvuoden päättäjäiset Vartiosaaressa

Kartta latautuu...

Aika
Date(s) - 20.5.2016–21.5.2016
17:00

Sijainti
Vådötorp

Kategoria


Automaatiokilta järjestää jälleen perinteiset lukuvuoden päättäjäiset Helsingin insinöörien huvilalla Vartiosaaressa pe 20.5.2016. Ohjelmaan kuuluu rentoa illanviettoa saunomisen, grillauksen ja yleisen oleskelun merkeissä. Kilta huolehtii illan tarjoilusta, joten rentoa meininkiä on varmasti luvassa!

Lisätietoa huvilasta Helsingin insinöörien nettisivuilta.

Kuten tavallista, tämäkään tapahtuma ei maksa osallistujille penniäkään! Järjestä vain itsesi paikalle, niin soudamme sinut tavaroinesi salmen yli saareen. Kokoonnumme klo 17 Herttoniemen metroasemalla oranssiin haalariin pukeutuneen henkilön luona. Metroasemalta jatkamme bussilla veneelle. Voit tietysti tulla myös suoraan veneelle osoitteeseen Reposalmentie 1.

Mukaan tarvitset lähinnä pyyhkeen, makuupussin tai lakanat ja eväät. Muista myös pukeutua kelin mukaan! Yritä tulla ajoissa paikalle, sillä saareen ja sieltä pois pääsee vain veneellä.

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tyyliin tämän sivun alareunassa. Huvilassa on 16 vuodepaikkaa sekä muutama kenttäsänky. Toki voit myös nukkua lattialla, pöydän alla tai käydä vain piipahtamassa! Sänkypaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoiluun kuuluu reippaasti virvokkeita illalle, mikäli kuitenkin koet tarvitsevasi enemmän niin ota ihmeessä omia virvokkeita mukaan. Rannassa on grilli, mökissä mikro ja liesi, jos omia eväitä haluaa ottaa mukaan. Kilta tarjoaa grillimakkarat!

Bookings

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu. (Oletko kirjautunut sisään?)

Vastaa