Puheenjohtaja Samu Prokkolan haastattelu

Mikko EhrnroothSamu_Prokkola

Automaatio-opiskelijoiden kilta ry:n puheenjohtaja Samu Prokkola, killan uusi hallitus on valittu ja kausi 2013-2014 alkanut.

-Miten kulunut kausi on mennyt?

Kauden alku on mennyt killan perustoimintoja käynnistellessä. Syksy on nyt erityisen haasteellinen, koska killassa ei ole yhtään vanhaa aktiivia neuvomassa tai kertomassa vanhoista toimintatavoista tai käytännöistä. Olemme kuitenkin saaneet muutamia aktiivisia jäseniä uuteen hallitukseen, joten asiat on saatu rullaamaan taas vauhdikkaasti. Esimerkkeinä tästä on killan osallistuminen teknologia’13 messuille sekä uusien nettisivujen avaaminen.

-Mitä uudistuksia hallitus on suunnitellut?

Uutta toimintaa on käynnistelty muun muassa kahviryhmän muodossa. Lisäksi varainkeruuseen ja killan näkyvyyteen koululla ja tapahtumissa aiotaan panostaa. Olemme suunnitelleet myös uusien tapahtumien järjestämistä esimerkiksi jätemäelle.

-Mitä tavoitteita olet asettanut alkaneelle kaudelle?

Pääasiallisina tavoitteina on palauttaa killan aktiivinen toiminta automaatio-opiskelijoiden ja yritysten parissa sekä varmistaa toiminnan jatkuvuus myös tulevina vuosina.

-Miten näihin tavoitteisiin päästään?

Tärkeimpänä keinona on saada järjestettyä mahdollisimman paljon yritysvierailuja alan yrityksiin. Niiden kautta niin yritykset kuin killan jäsenetkin huomaavat killan hyödyt ja toivottavasti innostuvat toiminnasta. Kahvinryhmästä pitää myös saada tieto kaikille automaation opiskelijoille vähintäänkin puskaradion voimin!

-Mitä mieltä olet uudesta hallituskokoonpanosta?

Hallitus vaikuttaa lupaavalta! Siellä on useita oma-aloitteisia aktiiveja ideoita ja intoa täynnä!

-Onko terveisiä kiltalaisille ja enne kaikkea killan fukseille?

Kaikki mukaan toimintaan! Vähintäänkin killan nettisivuja (automaatiokilta.edu.metropolia.fi) ja tuubia kannattaa seurata. Vinkkinä voin kertoa, että ensimmäinen yritysvierailu on jo tulossa ja tiedotus tapahtuu ensisijaisesti edellämainituilla sivuilla!

Aktiivisia jäseniä tarvitaan aina, joten kiinnostuneet voi tulla repimään ainakin minua hihasta ja sähköpostiakin saa laittaa! Osoite on samu.prokkola(at)metropolia.fi.

 

Yksi kommentti “Puheenjohtaja Samu Prokkolan haastattelu

  1. Paluuviite:Puheenjohtaja Samu Prokkolan haastattelu | Automaatio-opiskelijoiden kilta ry

Vastaa