Kauden päättäjäiset, Kahviarpajaiset sekä päätöskokous

On tullut kevät, ja se näkyy myös killan toiminnassa! Järjestämme perinteiset lukuvuoden päättäjäiset Helsingin insinöörien huvilalla Vartiosaaressa torstaina 15.5.2014 klo 17.00 alkaen. Ohjelmaan kuuluu rentoa illanviettoa saunomisen, grillauksen ja yleisen oleskelun merkeissä. Kilta huolehtii illan ruoka- ja juomatarjoilusta, joten rentoa meininkiä on varmasti luvassa! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä. Tapahtumaan mahtuu vain 25 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten hopihopi ilmoittautumaan!

Tämän lisäksi levittääksemme killan kahviryhmän ilosanomaa päätimme järjestää Kahviarpajaiset Killan jäsenille! Arvomme siis 20 mukillista kahvia yhdelle onnekkaalle! Lisätiedot ja osallistuminen tästä linkissä.

Näihinkin, kuten kaikkiin muihinkin killan järjestämiin tapahtumiin osallistuminen vaatii rekisteröitymisen killan nettisivuille! Rekisteröidy täältä tai kirjaudu sisään.

Ja koska on kevät, on aika valita myös killan uusi hallitus lukuvuodelle 2014-2015. Tämä tapahtuu yhdistyksen tilikauden päätöskokouksessa tiistaina 29.4.2014. Tarkempi aika ja paikka sekä virallinen kutsu ilmaantuu tänne tuubiin ja muuallekin myöhemmin, mutta merkatkaa tämä päivä jo nyt kalenteriin. Nykyisestä hallituksesta noin 3/5 osaa on neljännen vuoden opiskelijoita, jotka siis valmistuvat viimeistään ensi jouluna, joten UUSIA AKTIIVEJA TARVITAAN! Erityisesti 1. ja 2. vuoden opiskelijoita toivotaan paikalle runsain joukoin, jotta hallitus saadaan varmasti täysikokoisena aloittamaan lukuvuosi!

Aurinkoista kevättä kaikille, tavataan Vartiosaaressa!
-Killan hallitus

Vastaa