Rekrytointi

Rekryilta

Automaatio-opiskelijoiden Kilta ry järjestää vuosittain rekryillan tammi-maaliskuussa, johon toivomme yrityksiltä osallistumista. Tähän asti yhteistyökumppanimme tilojen suhteen on ollut mm. Länsi-Vantaan Reserviupseerit ry, joka avuliaasti on vuokrannut saunakabinettinsa Vantaan Varistossa killan käyttöön.

http://www.rul.fi/lansivantaa/toimintakeskus/

Ohjelma on koostunut yritysten esityksistä ja illallisesta, joiden jälkeen on jatkettu iltaa saunan puolella leppoisassa tunnelmassa.

Tervetuloa osallistumaan! 🙂

Ekskursiot

Kilta on erittäin kiinnostunut järjestämään jäsenilleen ekskursioita automaatioalan yrityksiin!

Monelle aloittavalle opiskelijalle ala saattaa olla hyvinkin vieras ja mikä olisikaan sen parempi tapa korjata tämä seikka kuin päästä näkemään yrityksen toimitilat. Ekskursio tarjoaa yritykselle mahdollisuuden esittäytyä kiinnostavana työnantajana tulevalle automaatioinsinöörille. Nykyajan työelämässä punnitaan viihtyvyyttä ja ilmapiiriä enemmän kuin mitään muuta osa-aluetta. Toki hyvä palkka kiinnostaa, mutta ei työtä kauan kestä jos työpaikalla ei viihdy.

Tyypillinen ekskursion rakenne alkaa yrityksen esittelyllä ja jatkuu mahdollisella tehdaskierroksella. Lopuksi ruokaillaan ja jatketaan saunomisen puitteissa.

Ottakaa toki yhteyttä niin sovitaan sopiva ajankohta vierailulle! 🙂

LinkedIn     Linkedin

Vastaa